Blog

Jornada de Portes Obertes a Eco-Boats

Eco-Boats obre les seves portes als comerciants del municipi!

Benvolguts col·laboradors, comerciants i empresaris,

Estrenem el nostre eco-blog anunciant-vos que el dissabte (27/03/2020) de 09:00 h a 14:00 h farem una jornada de portes obertes a Ecoboats per a tots els qué tingueu activitats comercials a Castelló d’Empúries i Empuriabrava!

Us convidem a venir amb les vostres famílies a fer una volta GRATUÏTA pels canals d’Empuriabrava amb les nostres barques elèctriques i ecològiques! Així podreu veure Empuriabrava des d’un altre punt de vista!
 

Per poder gaudir d’aquesta volta gratuïta, només haureu d’acreditar que teniu un comerç al municipi.

Les voltes es podran fer exclusivament amb la vostra bombolla de conveniència, fins a un màxim de 5 persones per bombolla.

Les nostres barques són completament ecològiques, elèctriques i segures, tant pels grans com pels més petits de la casa! I fins i tot podeu venir amb els vostres gossos, ja que també poden fer la volta amb barca amb vosaltres!

A més a més, si ens porteu publicitat dels vostres comerços, la posarem al nostre plafó per a poder recomanar les vostres activitats als nostres clients!

No us deixeu perdre aquesta experiència i veniu amb la família a veure’ns el dia 27/03/2020 de 9:00 h a 14:00 h així poder gaudir de la vostra volta gratuïta pels canals d’Empuriabrava!

Oscar Tomas

Responsable de contingut web i xarxes amb estudis dins l’àmbit audiovisual tant de so com edició d’imatge. Apassionat de la música (especialment rock progressiu) i autodidacta en programació web així com edició de vídeos. En el meu temps lliure miro tutorials per millorar els meus coneixements i jugo a videojocs.

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Desplaça cap amunt