Qui som?

El Nostre Equip

Soirat Sylvie

Comercial

Ovreiu George

Cap Taller

Carcel Roxana

Comercial

Ovreiu Florin

Administrador

Oscar Tomas

Màrqueting i xarxes

Qui som

Eco-Boats es una atracció Ecològica on  pots llogar una barca electrica i conduirla sense titulació. Som pioners en aquesta activitat amb 25 anys d’experiència, i sels únics en llogar barques ecològiques a Empuriabrava.

La nostre historia es remonta a 1997 quan vam començar aquesta activitat amb nomes 4 amebarcacions y una caseta a peu de canal.

Actualment comptem amb 3 punts de venda oficials i més de 5 punts de venda a través dels nostres col·laboradors, repartits per Empuriabrava.

També comptem amb un sistema de reserva online ràpid i intuïtiu.

DESCOBREIX

EMPURIABRAVA

Descobreix... Els Canal

Descobreix Empuriabrava a través dels seus canals
EcoBoats et dona l’oportunitat de visitar Empuriabrava, sense necessitat de cap titulació nàutica. El nostre objectiu és oferir-te una experiència increïble durant una hora, perquè puguis gaudir amb els teus d’aquest lloc tan meravellós.

Durant aquesta hora, tindràs l’oportunitat de veure els canals des d’una perspectiva única de 360o, descobrint una manera diferent de visitar Empuriabrava. Podràs admirar les seves vistes espectaculars i sentir-te com un autèntic capità navegant pels seus canals.
A més, quedaràs impressionat amb alguns dels habitatges més espectaculars d’Empuriabrava. Aquesta localitat costa brava està formada per prop de 14.000 cases i apartaments, i algunes d’elles són autèntiques joies arquitectòniques que valen més d’un milió d’euros. No et deixarà indiferent la seva grandesa i exclusivitat, només al abast de ben pocs.

Descobreix Empuriabrava

Empuriabrava est une urbanisation qui fait partie de la municipalité de Castelló de Empúries (village historique datant du Xe siècle environ) dans la région de l’Alt Empordà.

Formée d’environ 24 km de canaux navigables, elle est considérée comme la plus grande marina d’Europe.

Il faut savoir qu’il est impossible de visiter les canaux à pied. Pour cette raison, vous avez besoin d’un bateau pour les visiter.

En outre, Empuriabrava possède un aérodrome privé où de nombreux touristes profitent de la possibilité de faire du parachutisme.

SON HISTOIRE

Empuriabrava est né du désir de créer une marina résidentielle dans le style de *Miami.

Dans le passé, la zone de terrain où il se trouve actuellement était consacrée à l’agriculture et à l’élevage.

Il y avait cinq grandes fermes appelées Llebrer, *Modaguer, *Moixó, Viejo et Torre *Ribota qui appartenaient à deux grands propriétaires terriens.

Le projet a été promu en 1964 par le groupe d’entreprises *Eurobrava S.A. (plus tard *Empuriabrava S.A.) et en 1967 il a été approuvé, lorsque la construction a commencé.

Il s’agissait d’une initiative innovante et originale en Europe qui a rencontré un grand succès, notamment auprès des touristes allemands.

Il convient de noter que *Empuriabrava était considérée comme l’une des meilleures destinations touristiques de la Costa Brava, surtout à la fin des années 90.

Desplaça cap amunt